Zonwering Nijmegen

Bent u woonachtig in Nijmegen en op zoek naar de beste zonwering voor uw huis of kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen kijken we welke zonwering het beste bij u past. Een veel voorkomende vorm van zonwering is zonwerende folie.

 

Zonwerende folie wordt tegen het raam geplakt en is minimaal zichtbaar aan de binnen- en buitenkant. Met zonwerende folie houdt u tot wel 83% van de warmte buiten. Daarnaast hebben de raamfolies een filter waarmee meer dan 99% van de schadelijke UV-stralen wordt tegengehouden. Hierdoor heeft u dus geen last meer van de warmte en gaat de folie verkleuring van meubels en woonaccessoires tegen.

Wat zijn de voordelen van zonwering Nijmegen?

Een vraag die vaak aan ons wordt gesteld is of het daglicht verloren gaat door de folie. Dat is zeker niet waar. U zult er nauwelijks iets van merken dat deze folie op het raam zit. Onze glasfolie is energiebesparend, duurzaam en onderhoudsvrij. U bent dus in een handomdraai af van de zonnewarmte en schitteringen binnen in uw woonruimte, kantoor of openbare instelling. 

Ja, ik wil meer weten over zonwering Nijmegen
Zonwering Nijmegen
Raamfolie Zonwering

Hoe Perspectief Glasfilm u kan helpen

Perspectief Glasfilm helpt u graag met gericht en persoonlijk advies. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten zonwering die speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Ook verzorgt Perspectief Glasfilm het monteren van de folie. Onze deskundige monteurs werken met de juiste, professionele materialen. Zo weet u zeker dat zonwering Nijmegen het maximale resultaat voor u behaalt en dat het snel bevestigd is op de gewenste plaats. Op onze montage krijgt u 8 jaar garantie.


Wilt u meer weten over onze diverse soorten zonwering in Nijmegen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel ons direct via 024-3541954 of stuur een e-mail naar info@perspectiefglasfilm.nl.Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Samen maken we er iets moois van!

Neem contact met ons op

Contact

PERSPECTIEF WINDOWFILM
Hamstraat 5
5361 HA GRAVE
info@perspectiefglasfilm.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432

Onze diensten

zonwerende folie
sunfilm rolgordijnen
veiligheidsfolie
privacy en decoratiefolie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram