Zonwerende Folie Perspectief Glasfilm Heumen

Voordelen

  • aangenaam klimaat
  • besparing op energiekosten
  • geen schitteringen meer in beeldschermen
  • houdt schadelijke Uv-straling buiten

Zonwerende folie

Een overvloed aan zonlicht zorgt voor een onaangenaam klimaat in uw woon- of werkruimte, dit kan uw ogen zelfs irriteren of hoofdpijn veroorzaken. Met onze speciaal ontwikkelde zonwerende glasfolie stoot u tot 90% van de zonnewarmte af. De temperatuur loopt daardoor niet meer zo hoog op en u bespaart daarmee zelfs energiekosten voor de airconditioning.

Raamfolie Zonwering

Bepaalde warmtewerende en zonwerende folie, vooral de spiegelfolie of reflecterende folie, vermijden ook de onaangename schittering op beeldschermen en de contrasten in lichtintensiteit.

Een ander bijkomend voordeel is dat de warmtewerende en zonwerende folies een filter hebben die meer dan 99% van de schadelijke Uv-straling tegenhoudt. Dit voorkomt de verkleuring van meubelen, schilderijen of andere tentoongestelde materialen.

Zonwerende folie geeft dus een constante bescherming en biedt uitkomst voor vele problemen. Er zijn diverse soorten zonwerende folies mogelijk.

Perspectief Glasfilm denkt graag mee over welke zonwerende folie het beste bij uw situatie past. Om tot een passend advies te komen, horen we graag meer over de huidige situatie en over hetgeen u wenst te bereiken. Middels onze professionele montage bereiken we zeker het hoogst haalbare resultaat. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring om de folies vakkundig en hoogwaardig aan te brengen.

Wil u meer weten over de voordelen van zonwerende folie? Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies of een offerte op maat.

ik wil meer informatie

Contact

PERSPECTIEF WINDOWFILM
Hamstraat 5
5361 HA GRAVE
info@perspectiefglasfilm.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432

Onze diensten

zonwerende folie
sunfilm rolgordijnen
veiligheidsfolie
privacy en decoratiefolie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram