Zonwerende Folie Perspectief Glasfilm Heumen

Voordelen

  • aangenaam klimaat
  • besparing op energiekosten
  • geen schitteringen meer in beeldschermen
  • houdt schadelijke UV-straling buiten

Zonwerende folie

Een overvloed aan zonlicht zorgt voor een onaangenaam klimaat in uw woon- of werkruimte en is vervelend aan uw ogen. Met de speciaal ontwikkelde glasfolie, in vele situaties toepasbaar, stoot u tot 90% van de zonnewarmte af. De temperatuur loopt daardoor niet meer zo hoog op en u bespaart daarmee zelfs energiekosten voor de airconditioning.

Raamfolie Zonwering

Bepaalde warmtewerende en zonwerende folie, vooral de spiegelfolie (reflecterende folie), vermijden ook de onaangename schittering op beeldschermen en de contrasten in lichtintensiteit.

Een ander bijkomend voordeel is dat de warmtewerende en zonwerende folies een filter hebben die meer dan 99% van de schadelijke UV-straling tegenhoudt. Dit resulteert in een sterke vertraging van de verkleuring van meubelen, schilderijen of tentoongestelde materialen.

Zonwerende folie geeft dus een constante bescherming en biedt uitkomst voor vele problemen. Er zijn diverse soorten zonwerende folies mogelijk. Wij adviseren u graag over de folie die in uw geval het meest passend is om het gewenste doel te bereiken.

ik wil meer informatie

Contact

PERSPECTIEF WINDOWFILM
Hamstraat 5
5361 HA GRAVE
info@perspectiefglasfilm.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432

Onze diensten

zonwerende folie
sunfilm rolgordijnen
veiligheidsfolie
privacy en decoratiefolie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram