Voordelen

  • sterke kwaliteit
  • extra inbraakbeveiliging
  • geen rondvliegend glas bij breuk
  • doorvalbeveiliging voor extra zekerheid

Veiligheids folie

De veiligheidsfolie van Perspectief Windowfilm is een sterke en transparante folie die de glasruit versterkt en de scherven en splinters bijeen houden in geval van ruitbreuk. 

In sommige gevallen is er een gebrek aan doorvalbeveiliging. Of u zoekt op inbraakgevoelige locaties naar extra veiligheid om uw bezittingen en inrichting te beschermen tegen ongewenst bezoek of vandalisme.

Ook is het mogelijk dat uw hoogwaardige apparatuur/inventaris dusdanig beschadigt door rondvliegende glassplinters bij ruitbreuk, dat de herstelkosten nog hoger uitvallen dan alleen het vervangen van uw glas. Denk hierbij aan stuurhuizen en vitrines van winkels.

Veiligheid-raamfolie is beschikbaar in meerdere diktes en types, waardoor de veiligheidsklasse varieert. Voor iedere raampartij is een oplossing te bedenken. Er zijn zelfs antivandalisme folies beschikbaar die het glas bij elkaar houden bij een bomexplosie.

Perspectief Glasfilm denkt graag mee over welke veiligheidsfolie het beste bij uw situatie past. Om tot een passend advies te komen, horen we graag meer over de huidige situatie en over hetgeen u wenst te bereiken. Middels onze professionele montage bereiken we zeker het hoogst haalbare resultaat. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring om de folies vakkundig en hoogwaardig aan te brengen.

Wil u meer weten over de voordelen van zonwerende folie? Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies of een offerte op maat.

ik wil meer informatie

Contact

PERSPECTIEF WINDOWFILM
Hamstraat 5
5361 HA GRAVE
info@perspectiefglasfilm.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432

Onze diensten

zonwerende folie
sunfilm rolgordijnen
veiligheidsfolie
privacy en decoratiefolie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram