Veiligheids glasfolie

Veiligheids glasfolie is een sterke en transparante film die de glasruit versterkt en de scherven en splinters bijeen houden in geval van ruitbreuk. Meer weten? Scroll dan naar beneden.
Er zijn diverse Veiligheids glasfolie mogelijk. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op?

In sommige gevallen is er een gebrek aan doorvalbeveiliging. Of u zoekt op inbraakgevoelige locaties naar extra veiligheid om uw bezittingen en inrichting te beschermen tegen ongewenst bezoek of vandalisme. Ook is het mogelijk dat uw hoogwaardige apparatuur/inventaris dusdanig beschadigt bij ruitbreuk, dat de herstelkosten nog hoger uitvallen dan alleen het vervangen van uw glas. Denk hierbij aan stuurhuizen en vitrines van winkels.

Veiligheids glasfolie voor bedrijf en particulier

Veiligheids glasfolie is een transparante film die de glasruit versterkt. De sterke film van Perspectief Windowfilm houdt de scherven en glassplinters bijeen. De folie voorkomt de ruitbreuk niet, maar vertraagt de inbraak, waardoor het ongewenst bezoek afscwhrikt. Ook beschermt het tegen rondvliegende glassplinters, waardoor uw apparatuur en inventaris niet beschadigt bij mogelijke ongelukken. De Veiligheids glasfolie zorgt ook voor doorvalbeveiliging.

– Verschillende diktes leverbaar, waardoor de veiligheidsklasse varieert
– Ook mogelijk in combinatie met zonwering of decoratieve doeleinden
– Doorvalbeveiligend
– Inbraakwerend
– Makkelijk te reinigen
– Inbraakvertragend
– Bij breuk scherfbindend
– Veel veiligheid tegen lage kosten!