Voordelen

  • houdt meer dan 99% van UV stralen tegen
  • makkelijk te reinigen
  • beschermt uw kostbare bezittingen
  • volledig transparant

UV-folie

Niet alleen buiten in de volle zon zijn ultravioletstralingen iets om voor op te letten. Ook thuis of op kantoor kunnen UV stralingen nadelige effecten hebben. 

Denk hierbij aan het verkleuren van meubels, schermen die niet goed leesbaar zijn of de gevolgen voor je eigen huid. Door UV glasfolie wordt meer dan 99% van alle UV stralen tegengehouden. 

Onze UV-werende folie is geschikt voor onder andere kantoren, musea, schepen, etalages en woningen. UV-folie werkt 24 uur per dag en is een goed alternatief voor bijvoorbeeld een zonnescherm. Ook is de UV-folie volledig transparant waardoor het uitzicht hetzelfde zal blijven. 

Perspectief Glasfilm denkt graag mee over welke UV-werende raamfolie het beste bij uw situatie past. Om tot een passend advies te komen, horen we graag meer over de huidige situatie en over hetgeen u wenst te bereiken. Middels onze professionele montage bereiken we zeker het hoogst haalbare resultaat. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring om de folies vakkundig en hoogwaardig aan te brengen.

Wil u meer weten over de voordelen van UV beschermende folie? Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies of een offerte op maat.

ik wil meer informatie

Contact

PERSPECTIEF WINDOWFILM
Hamstraat 5
5361 HA GRAVE
info@perspectiefglasfilm.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432

Onze diensten

zonwerende folie
sunfilm rolgordijnen
veiligheidsfolie
privacy en decoratiefolie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram