Afbeelding boot met Sunfilm Perspectief Glasfilm Heumen

Voordelen

  • warmtewerende werking
  • behoud van volledig zicht
  • makkelijk te bedienen
  • op maat gemaakt

Sunfilm rolgordijnen

In sommige gevallen is ‘vaste’ glasfilm niet gewenst vanwege de definitieve aanwezigheid ervan. Dit kan helderheid beperken in situaties waarin u dat niet wilt. Denk hierbij aan stuurhuizen van schepen, brugbedieningsgebouwen of verkeerstorens. In dat geval zijn sunfilm rolgordijnen de juiste oplossing.

Sunfilm rolgordijnen hebben, naast een goede warmtewerende werking ook behoud van het volledige zicht. In tegenstelling tot normale zonweringen gemaakt van fijnmazige stof zijn de gordijnen gemaakt van hoogwaardige film voor een helder en volledig zicht. Omdat de folie op een rolsysteem zit, kunt u deze erg gemakkelijk op- en weer afrollen als u dat wilt.

Er zijn diverse modellen, bedieningsvormen en geleidingen mogelijk. We adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden en nemen vooraf de exacte maten op om een juiste en passende offerte te kunnen opstellen.

Perspectief Windowfilm denkt graag mee over welke rolgordijnen het beste bij uw situatie past. Om tot een passend advies te komen, horen we graag meer over de huidige situatie en over hetgeen u wenst te bereiken. Middels onze professionele montage bereiken we zeker het hoogst haalbare resultaat. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring om de folies vakkundig en hoogwaardig aan te brengen.

Wil u meer weten over de voordelen van rolgordijnen? Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies of een offerte op maat.

ik wil meer informatie

Contact

PERSPECTIEF WINDOWFILM
Hamstraat 5
5361 HA GRAVE
info@perspectiefglasfilm.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432

Onze diensten

zonwerende folie
sunfilm rolgordijnen
veiligheidsfolie
privacy en decoratiefolie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram