Reviews van onze klanten

goede service

Rated 4 out of 5
17 februari 2021

Wij en onze bewoners zijn erg tevreden. Er is netjes gewerkt, goede service en tevreden over het resultaat.

Pluryn

Comfort verhogend en energiebesparend

Rated 5 out of 5
27 januari 2021

Wij hebben door Perspectief op tientallen Rivier-passagiersschepen raamfolie laten aanbrengen waarbij een paar doelen zijn nagestreefd. Het omgevingscomfort voor passagiers is aanzienlijk verbeterd omdat 65% van de zonnestralen worden gereflecteerd. De luchtbehandeling zelf heeft op piekdagen (dagen met een temperatuur van 27+ graden) meer capaciteit capaciteit beschikbaar om warmte te verwerken en de streeftemperatuur van 22 graden te bereiken en vast te houden. Warmte dat het interieur niet binnenkomt hoeft ook niet te worden bestreden hetgeen een aanzienlijke besparing op energiekosten oplevert, hetgeen een waardevol aspect is ten aanzien van duurzaamheid en een substanciele bijdrage levert aan verbetering van het milieu. De service van Perspectief staat buiten discussie, correcte en tijdige verwerking is een noodzaak in de cruise-branche. Ik raad ieder aan om een goede kwaliteit raamfolie te kiezen en gebruik te maken van de service van Perspectief Glasfilm.

Bert Teunissen / Shipbuilding Supervision

zonwerende folie

Rated 5 out of 5
27 januari 2021

Snelle en vooral vakkundige en prettige samenwerking.

reg den hartog

Heel goed

Rated 5 out of 5
22 januari 2021

Fijne service en snel geregeld. Bedankt!

Lourens

Van alle markten thuis

Rated 5 out of 5
22 januari 2021

Het leveren en installeren van veiligheids geleide systemen, het inlijsten van veiligheidsplannen en crew handleidingen aan boord van schepen tot het aanbrengen van sunfilm rolgordijnen.
Na een telefoontje wordt er direct actie ondernomen. Van inmeten tot snelle levering. Uitstekende kwaliteit en een prettig contact om mee samen te werken.

CIB Varende Locaties

Zonwerende glasfolie

Rated 5 out of 5
22 januari 2021

Voor ons kantoor in Middelaar hebben we gekozen voor zonwerende glasfolie. Door de glasfolie aan de zuidzijde is nu de lichtinval rustiger. Tevens is er minder schittering en warmteontwikkeling. De folie ziet er aan de buitenzijde ook fraai uit. De folie is snel en zeer netjes geplaatst.

Guus Franssen

Goede service

Rated 5 out of 5
21 januari 2021

Een aantal jaren geleden hebben wij folie aan laten brengen op een lichtkoepel in ons bedrijf. Erg tevreden over de goede service en iedere zomer hebben we weer veel profijt van de folie.

Roos Bolsenbroek / Bolsenbroek en Partners

Zeer tevreden met onze zonwerende folie

Rated 5 out of 5
20 januari 2021

We hebben afgelopen zomer op onze gehele achterpui de zonwerende folie van Perspectief laten aanbrengen. Wat een genot, de temperatuur verlaging was meteen merkbaar. Dit hadden we veel eerder moeten doen.

Marcel Lichtenberg

Ook een review schrijven?

review schrijven

Contact

PERSPECTIEF WINDOWFILM
Bolder 7
6582 BZ HEUMEN
info@perspectiefglasfilm.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432

Onze diensten

zonwerende folie
sunfilm rolgordijnen
veiligheidsfolie
privacy en decoratiefolie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram