Raamfolie zonwering

Heeft u vaak last van fel zonlicht in huis of op kantoor? Dan is raamfolie als zonwering een goede oplossing. Hiermee wordt veel warmte tegengehouden en voorkomt u een onaangename omgeving en last van de ogen.


Heeft u vaak last van fel zonlicht in huis of op kantoor? Dan is raamfolie als zonwering een goede oplossing. Hiermee wordt veel warmte tegengehouden en voorkomt u een onaangename omgeving en last van de ogen.  

Hoewel glas een geweldige uitvinding is en zorgt voor veel licht en ruimte, brengt het ook diverse nadelen met zich mee. Als de zon schijnt wordt het binnen namelijk al snel erg warm. Daarnaast kan het zonlicht binnen ook vervelend zijn aan uw ogen als u bijvoorbeeld thuis aan het werk bent. Met raamfolie als zonwering zijn deze problemen al snel op te lossen.

Wat doet raamfolie?

Wanneer de zon op een raam schijnt, functioneert het folie als een soort zonnescherm dat de ultraviolette straling en de hoeveelheid warmte en licht dat door het raam komt reguleert. De hoeveelheid warmte en licht die wordt tegengehouden is afhankelijk van het soort folie. Wij informeren u hier graag over en adviseren u welke zonwering het beste op uw wensen aansluit.

Ja, ik wil meer informatie over raamfolie
Zonwerende Folie Perspectief Glasfilm Heumen


Soorten raamfolie zonwering

Wij bieden speciaal ontwikkelde glasfolie aan die op verschillende manieren te gebruiken is. Met deze raamfolie houdt u tot wel 90% van de zonnewarmte buiten en bespaart u dus ook kosten voor de airconditioning. Daarnaast hebben de raamfolies een filter waarmee meer dan 99% van de schadelijke UV-stralen worden tegengehouden. U zult hierdoor dus geen last meer hebben van de warmte binnen en gaat verkleuring van meubels en woonaccessoires tegen.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Perspectief Glasfilm denkt graag met u mee over welke folie het beste bij u past. Om tot een passend advies te kunnen komen, is het voor ons prettig om eerst meer te weten te komen over uw huidige situatie en de situatie die u wenst te bereiken. Ook is het mogelijk dat wij de raamfolie voor u monteren. De prijs hiervan is afhankelijk van het soort folie dat u wilt laten monteren en de afmeting hiervan.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Samen maken we er iets moois én praktisch van!

Neem contact met ons op

Contact

PERSPECTIEF WINDOWFILM
Hamstraat 5
5361 HA GRAVE
info@perspectiefglasfilm.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432

Onze diensten

zonwerende folie
sunfilm rolgordijnen
veiligheidsfolie
privacy en decoratiefolie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram