Projecten

Schoolgebouw voorzien van glasfolie

Tijdens de schoolvakantie hebben wij een volledig schoolgebouw in Nijmegen voorzien van onze zonwerende glasfolie. Hierdoor kunnen de leerlingen profiteren van een aangenamer klimaat waarbij ze zich weer opperbest kunnen concentreren in het aankomende schooljaar! Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing, kijk voor meer informatie op onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst!

Zonwerende folie voor woonhuizen

Perspectief Windowfilm biedt ook passende oplossingen op de particuliere markt. Veel woonhuizen hebben grote raampartijen, waar in de zomer veel warmte doorheen straalt en vervolgens zorgt voor een onaangenaam binnenklimaat. Vooral woningen met raampartijen die op het zuiden staan, serres of schuine ramen hebben op bovenverdiepingen, kunnen veel baat hebben bij het installeren van zonwerende glasfolie.

Diverse schepen in Zuid Frankrijk

De afgelopen maanden hebben we in Zuid-Frankrijk diverse passagiersschepen geheel voorzien van onze zonwerende glasfolie. In de zomer zorgt de overvloed aan zonlicht voor een onaangenaam klimaat op schepen. Door het aanbrengen van de zonwerende glasfolie, zullen de klanten van deze schepen gaan ervaren dat het binnenklimaat een stuk prettiger zal zijn. Ook zullen de mensen minder last van hinderlijke schitteringen en reflecties van de zon op het water hebben. Tot slot filtert de folie ook de UV-straling uit het zonlicht. We zijn erg trots op het resultaat. Laat de zon maar schijnen!

Swiss Excellence River Cruises

Op het passagiers schip Excellence Rhone hebben wij het totale schip voorzien van zonwerende glasfolie.

Dit hebben wij verzorgd op locatie Avignon Frankrijk.

Sijfa Cruises Rigoletto

Op dit passagiers schip hebben wij een passende zonwerende glasfolie aangebracht op het totale schip met succes!

Staatsbosbeheer

Het leveren en monteren van zonwerende glasfolie ter voorkoming van spiegeling en reflectie op beeldschermen en in kantoorruimtes.

Biesbosch Museum

Het leveren en monteren van isolerende – zonwerende glasfolie.

Willemsen Interieurbouw en Scheepsbetimmeringen BV te Huissen

Het leveren en monteren van zonwerende glasfolie ter voorkoming van spiegeling en reflectie op beeldschermen en in kantoorruimtes.

Avalon Passion

Het leveren en monteren bij onder andere liftschacht, panorama dak en het stuurhuis van diverse zonwerende folies en suncreens.

Monarch Empress

Het leveren en monteren van suncreens in het stuurhuis en volledige zonwerende glasfolie skylight backlounge.

Avalon Voyager

Het leveren en monteren van suncreens in het stuurhuis, volledige zonwerende glasfolie skylight backlounge.

Avalon Imargery II

Het leveren en monteren bij onder andere liftschacht, panorama dak en het stuurhuis van diverse zonwerende folies en suncreens.

Passagiersschip Avalon

Schepen:

  • MPS Affinity
  • MPS Luminary
  • MPS Felicity
  • MPS Panorama
  • MPS Vista
  • MPS Creativity
  • MPS Scenery

Opdrachtgever: Fleet Pro

Realisatie: 2015

Bolsenbroek & Partners

In opdracht van Bolsenbroek en Partners in Malden hebben we zonwerende film aangebracht op een lichtstraat in hun kantoorgebouw.

Opdrachtgever: Bolsenbroek en Partners

Realisatie: 2014

Passagiersschip River Conserto

Op het passagierschip MPS River Conserto en MPS River Cloud hebben we sunscreens geplaatst in de stuurhut en zonwerende film in de algemene ruimtes en kamers.

Opdrachtgever: Grand Circle Cruise Line

Realisatie: 2015

Galerie Des Beaux Arts

In het bijzonder mooie pand ‘Galerie des beaux arts’ in Heeze hebben we inbraakwerende film en zonwerende film aangebracht.

Opdrachtgever: De heer Valkenburg

Realisatie: 2014

MPS Excellence Princess

Op passagiersschip MPS Excellence Princess en MPS Excellence Queen hebben we zonwerende film en sunfilm rolgordijnen aangebracht.

Mps Antonio Bellucci

Op het passagiersschip MPS Antonio Bellucci en MPS Da Vinci hebben we zonwerende film aangebracht in diverse toepassingen.

Contact

PERSPECTIEF WINDOWFILM
Bolder 7
6582 BZ HEUMEN
info@perspectiefglasfilm.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432

Onze diensten

zonwerende folie
sunfilm rolgordijnen
veiligheidsfolie
privacy en decoratiefolie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram