Projecten

Zonwerende glasfolie schoolgebouw Oosterbeek

Afgelopen herfst hebben we voor Pluryn, als onderdeel van een totaalproject, 22 raamvlakken van het schoolgebouw op het Jan Pieter Heije-terrein in Oosterbeek voorzien van zonwerende glasfolie. Een overvloed aan zonlicht zorgt namelijk voor een onaangenaam klimaat. Met de speciaal ontwikkelde glasfolie, in vele situaties toepasbaar, stoot u tot 90% van de zonnewarmte af. De temperatuur loopt daardoor niet meer zo hoog op en u bespaart daarmee dus energiekosten voor de airconditioning.

Raamfolie bij MK Meubelen in Tiel

Onlangs hebben we onze zonwerende raamfolie aan mogen brengen bij MK Meubelen in Tiel. Op deze manier is de temperatuur in de meubelzaak veel aangenamer, maar ook wordt de kleur van de meubels optimaal beschermd tegen de schadelijke UV-stralen van het zonlicht. Iets waar niet vaak aan gedacht wordt maar wat een grote meerwaarde is van de zonwerende folie.

Zonwering voor nieuwe elektrische veerdienst Deventer

De veerdienst in Deventer van rederij Thuishaven is in maart dit jaar vervangen door een nieuwe elektrische veerboot. Dit elektrische voetveer in Nederland, genaamd Stad Deventer E is zeer stil en stoot geen uitlaatgassen uit. Zoals ook bij hun voorgaande schepen, wilden zij de ramen van deze veerboot laten voorzien van onze energiebesparende en warmtewerende glasfolie. Met veel genoegen hebben wij dit voor hun mogen verzorgen.

Zonwering voor uitbouw landhuis regio Zaltbommel

Wij mochten onlangs zonwerende folie plaatsen op de uitbouw van een karakteristiek landhuis in de regio Zaltbommel. Een mooi resultaat, waarbij de bewoners kunnen genieten van een aangenamer leefklimaat. De raamfolie zorgt voor warmtebeheersing, maar ook voor energiebesparing vanwege minder gebruik van de airconditioning.

Zonwerende glasfolie bij Chemgas BV te Etten-Leur

Een mooi project bij Chemgas BV in Etten-Leur. Hier mochten we het gehele kantoorgebouw voorzien van onze zonwerende glasfolie, een genot voor hun medewerkers. Zowel de temperatuur is nu beter beheerst als de shittering op de beeldschermen.

Watervilla Lelystad voorzien van zonwerende glasfolie

Deze mooie watervilla in Lelystad mochten wij voorzien van onze zonwerende raamfolie. Naast de aangenamere temperatuur die de bewoners in de zomermaanden zullen ondervinden, zullen zij ook geen last meer hebben van de hinderlijke schitteringen via het wateroppervlak. 

Passagiersschepen Lady Diletta, Vista Sky en Excellence Empress

Deze prachtige schepen de Lady Diletta, Vista Sky en Excellence Empress hebben wij mogen voorzien van diverse soorten van onze folie.
Naast de meest populaire zonwerende glasfolie, hebben we ook decoratiefolie en veiligheidsfolie mogen aanbrengen, alles met een grote meerwaarde voor het comfort op deze luxe passagiersschepen.

Woonunits Tiel nu ook voorzien van zonwerende glasfolie

Een groot aantal woonunits van een woonvorm in Tiel hebben we mogen voorzien van onze zonwerende glasfolie. Een verademing voor de bewoners, zij kunnen nu genieten van een aangenamere temperatuur in huis en de schadelijke UV-stralen worden buiten gehouden.

Kantoorgebouw Noord-Limburg

Onlangs mochten wij weer een mooi project verzorgen voor dit schitterende kantoorpand, gerealiseerd door bouwbedrijf Sannij, gelegen in het prachtige natuurgebied van Noord-Limburg.
De speciale zonwerende folie Solar Grey die wij aanbrachten sluit perfect aan bij de bijzondere uitstraling van het gebouw. De medewerkers van dit kantoorpand zullen direct profiteren van de voordelen van deze glasfolie. Naast een aangenaam klimaat, gaan zij besparen op energiekosten en hebben geen last meer van schitteringen in beeldschermen. Kortom, in alle opzichten een verbetering van de leefomgeving voor de medewerkers in dit mooie kantoorgebouw!

Schoolgebouw voorzien van glasfolie

Tijdens de schoolvakantie hebben wij een volledig schoolgebouw in Nijmegen voorzien van onze zonwerende glasfolie. Hierdoor kunnen de leerlingen profiteren van een aangenamer klimaat waarbij ze zich weer opperbest kunnen concentreren in het aankomende schooljaar! Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing, kijk voor meer informatie op onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst!

Zonwerende folie voor woonhuizen

Perspectief Windowfilm biedt ook passende oplossingen op de particuliere markt. Veel woonhuizen hebben grote raampartijen, waar in de zomer veel warmte doorheen straalt en vervolgens zorgt voor een onaangenaam binnenklimaat. Vooral woningen met raampartijen die op het zuiden staan, serres of schuine ramen hebben op bovenverdiepingen, kunnen veel baat hebben bij het installeren van zonwerende glasfolie.

Diverse schepen in Zuid Frankrijk

De afgelopen maanden hebben we in Zuid-Frankrijk diverse passagiersschepen geheel voorzien van onze zonwerende glasfolie. In de zomer zorgt de overvloed aan zonlicht voor een onaangenaam klimaat op schepen. Door het aanbrengen van de zonwerende glasfolie, zullen de klanten van deze schepen gaan ervaren dat het binnenklimaat een stuk prettiger zal zijn. Ook zullen de mensen minder last van hinderlijke schitteringen en reflecties van de zon op het water hebben. Tot slot filtert de folie ook de UV-straling uit het zonlicht. We zijn erg trots op het resultaat. Laat de zon maar schijnen!

Swiss Excellence River Cruises

Op het passagiers schip Excellence Rhone hebben wij het totale schip voorzien van zonwerende glasfolie.

Dit hebben wij verzorgd op locatie Avignon Frankrijk.

Sijfa Cruises Rigoletto

Op dit passagiers schip hebben wij een passende zonwerende glasfolie aangebracht op het totale schip met succes!

Staatsbosbeheer

Het leveren en monteren van zonwerende glasfolie ter voorkoming van spiegeling en reflectie op beeldschermen en in kantoorruimtes.

Biesbosch Museum

Het leveren en monteren van isolerende – zonwerende glasfolie.

Willemsen Interieurbouw en Scheepsbetimmeringen BV te Huissen

Het leveren en monteren van zonwerende glasfolie ter voorkoming van spiegeling en reflectie op beeldschermen en in kantoorruimtes.

Avalon Passion

Het leveren en monteren bij onder andere liftschacht, panorama dak en het stuurhuis van diverse zonwerende folies en suncreens.

Monarch Empress

Het leveren en monteren van suncreens in het stuurhuis en volledige zonwerende glasfolie skylight backlounge.

Avalon Voyager

Het leveren en monteren van suncreens in het stuurhuis, volledige zonwerende glasfolie skylight backlounge.

Avalon Imargery II

Het leveren en monteren bij onder andere liftschacht, panorama dak en het stuurhuis van diverse zonwerende folies en suncreens.

Passagiersschip Avalon

Schepen:

  • MPS Affinity
  • MPS Luminary
  • MPS Felicity
  • MPS Panorama
  • MPS Vista
  • MPS Creativity
  • MPS Scenery

Opdrachtgever: Fleet Pro

Realisatie: 2015

Bolsenbroek & Partners

In opdracht van Bolsenbroek en Partners in Malden hebben we zonwerende film aangebracht op een lichtstraat in hun kantoorgebouw.

Opdrachtgever: Bolsenbroek en Partners

Realisatie: 2014

Passagiersschip River Conserto

Op het passagierschip MPS River Conserto en MPS River Cloud hebben we sunscreens geplaatst in de stuurhut en zonwerende film in de algemene ruimtes en kamers.

Opdrachtgever: Grand Circle Cruise Line

Realisatie: 2015

Galerie Des Beaux Arts

In het bijzonder mooie pand ‘Galerie des beaux arts’ in Heeze hebben we inbraakwerende film en zonwerende film aangebracht.

Opdrachtgever: De heer Valkenburg

Realisatie: 2014

MPS Excellence Princess

Op passagiersschip MPS Excellence Princess en MPS Excellence Queen hebben we zonwerende film en sunfilm rolgordijnen aangebracht.

Mps Antonio Bellucci

Op het passagiersschip MPS Antonio Bellucci en MPS Da Vinci hebben we zonwerende film aangebracht in diverse toepassingen.

Contact

PERSPECTIEF WINDOWFILM
Hamstraat 5
5361 HA GRAVE
info@perspectiefglasfilm.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432

Onze diensten

zonwerende folie
sunfilm rolgordijnen
veiligheidsfolie
privacy en decoratiefolie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram