Zonwerende Folie Perspectief Glasfilm Heumen

Voordelen

  • weerkaatst in de zomer de zonnestralen
  • houdt in de winter de warmte beter binnen
  • positieve bijdrage aan een beter milieu.

Isolerende folie

Een goed verwarmde ruimte, kosten besparen en milieubewustheid; dat zijn de kernwoorden als we over isolerende raamfolie spreken. Door het (laten) aanbrengende van isolerende folie bespaart u het hele jaar door op de energiekosten.

Raamfolie Zonwering

In de zomermaanden ondervindt u profijt doordat de folie de zonnestalen weerkaatst. Met onze speciaal ontwikkelde isolerende glasfolie stoot u tot zelfs 90% van de zonnewarmte af. De temperatuur loopt daardoor in uw ruimte niet meer zo hoog op en u bespaart daarmee dus zelfs energiekosten voor de airconditioning.

 

Daarnaast verlies je in de wintermaanden minder warmte door de isolerende folie, wat zorgt voor een verbetering van het algemeen comfort en voor een besparing op de energierekening omdat u de verwarming wat minder hard hoeft te laten werken. Ook stoot u op deze manier minder CO2 uit, wat bijdraagt aan een beter milieu.

 

Perspectief Glasfilm denkt graag mee over welke isolerende raamfolie het beste bij uw situatie past. Om tot een passend advies te komen, horen we graag meer over de huidige situatie en over hetgeen u wenst te bereiken. Middels onze professionele montage bereiken we zeker het hoogst haalbare resultaat. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring om de folies vakkundig en hoogwaardig aan te brengen.

Wil u meer weten over de voordelen van isolerende folie? Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies of een offerte op maat.

ik wil meer informatie

Contact

PERSPECTIEF WINDOWFILM
Hamstraat 5
5361 HA GRAVE
info@perspectiefglasfilm.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432

Onze diensten

zonwerende folie
sunfilm rolgordijnen
veiligheidsfolie
privacy en decoratiefolie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram