Voordelen

  • inbraak wordt beduidend vertraagd
  • beschikbaar in meerdere diktes en types
  • voorkomt eventuele schade en letsel
  • gevoel van extra veiligheid

Inbraak werende folie

Met inbraak werende (ofwel vertragende) folie kunt u elke nacht met een gerust hart gaan slapen. De folie biedt extra bescherming en zorgt ervoor dat een eventuele inbraak vertraagd of belemmerd wordt. 

De inbraakwerende glasfolie zorgt ervoor dat ramen minder snel breken en wanneer dit wel gebeurt dan houdt de folie de scherven bij elkaar, eventuele splinters blijven aan de folie vastgeplakt zitten. Hierdoor vermindert u de kans op schade en eventueel letsel bij ruitbreuk. De folie wordt op de binnenzijde van uw ruiten of raampartijen aangebracht waardoor het glas direct een stuk sterker wordt. 

Inbraakvertragende raamfolie is beschikbaar in meerdere diktes en types. Voor iedere raampartij is een oplossing te bedenken. Er zijn zelfs folies beschikbaar die het glas bij elkaar houden bij een bomexplosie.

Perspectief Glasfilm denkt graag mee over welke inbraak vertragende raamfolie het beste bij uw situatie past. Om tot een passend advies te komen, horen we graag meer over de huidige situatie en over hetgeen u wenst te bereiken. Middels onze professionele montage bereiken we zeker het hoogst haalbare resultaat. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring om de folies vakkundig en hoogwaardig aan te brengen.

Wil u meer weten over de voordelen van inbraakwerende raamfolie? Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies of een offerte op maat.

ik wil meer informatie

Contact

PERSPECTIEF WINDOWFILM
Hamstraat 5
5361 HA GRAVE
info@perspectiefglasfilm.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432

Onze diensten

zonwerende folie
sunfilm rolgordijnen
veiligheidsfolie
privacy en decoratiefolie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram