Voordelen

  • Uw eigen visie tot leven laten komen;
  • Decoratiefolie zorgt voor een unieke sfeer;
  • Decoratiefolie biedt ook privacy. 

Decoratiefolie

Heeft je bedrijf een nieuwe look nodig? of heb je een ander leuk design idee? 

Wij kunnen onze folie in alle vormen en kleuren aanbrengen en naar eigen ontwerp snijden. U kunt uw eigen logo terug laten komen in de decoratieve folie. Zo is plaatselijk doorzicht mogelijk en sluit de decoratieve raamfolie aan op uw wensen. Op deze manier creëert u op een mooie manier privacy op uw ramen.

Wij hebben een breed assortiment decoratiefolie verkrijgbaar in diverse kleuren. Naast het verwerken van uw logo is het ook mogelijk om teksten in de folie te verwerken.

Met decoratiefolie heeft u de touwtjes in handen en bent u gegarandeerd tevreden met het eindproduct. Wij denken graag mee in wat mogelijk is en hoe uw visie op de beste manier bereikt kan worden. 

Perspectief Glasfilm denkt graag mee over welke decoratieve folie het beste bij uw situatie past. Om tot een passend advies te komen, horen we graag meer over de huidige situatie en over hetgeen u wenst te bereiken. Middels onze professionele montage bereiken we zeker het hoogst haalbare resultaat. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring om de folies vakkundig en hoogwaardig aan te brengen.

Wil u meer weten over de voordelen van decoratiefolie? Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies of een offerte op maat.

ik wil meer informatie

Contact

PERSPECTIEF WINDOWFILM
Hamstraat 5
5361 HA GRAVE
info@perspectiefglasfilm.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432

Onze diensten

zonwerende folie
sunfilm rolgordijnen
veiligheidsfolie
privacy en decoratiefolie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram