Voordelen

  • zo min mogelijk schade bij vandalisme
  • u voorkomt hoge reparatiekosten
  • het glas zelf beschadigd niet
  • de folie is goed vervangbaar.

Antivandalisme folie

Vandalisme kan iedereen overkomen. Wij kunnen u helaas niet garanderen dat de ruiten van uw winkel, woning, kantoorpand of auto 100% vandalisme-proof worden. Wel kunnen we u zo min mogelijk schade garanderen.

Bescherm uw ruiten tegen krassen met sleutels of messen, van vervelende graffiti, of bijvoorbeeld bijtende zuren. Het vervangen van een complete ruit is tijdrovend en kostbaar. Het vervangen van de antivandalisme folie gaat daarentegen lekker snel en is een stuk budgetvriendelijker. Mochten vandalen zich onverhoopt toch op uw ruit hebben geuit, dan behoort dat met de antivandalisme folie snel tot het verleden. 

De antivandalisme folie zorgt ervoor dat ramen minder snel breken en wanneer dit wel gebeurt dan houdt de folie de scherven bij elkaar, eventuele splinters blijven aan de folie vastgeplakt zitten. Hierdoor vermindert u de kans op schade en eventueel letsel bij ruitbreuk. De folie wordt op de binnenzijde van uw ruiten of raampartijen aangebracht waardoor het glas direct een stuk sterker wordt. 

Anti vandalisme folie is beschikbaar in meerdere diktes en types. Voor iedere raampartij is een oplossing te bedenken. Er zijn zelfs antivandalisme folies beschikbaar die het glas bij elkaar houden bij een bomexplosie.

Perspectief Glasfilm denkt graag mee over welke anti-vandalisme raamfolie het beste bij uw situatie past. Om tot een passend advies te komen, horen we graag meer over de huidige situatie en over hetgeen u wenst te bereiken. Middels onze professionele montage bereiken we zeker het hoogst haalbare resultaat. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring om de folies vakkundig en hoogwaardig aan te brengen.

Wil u meer weten over de voordelen van antivandalisme folie? Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies of een offerte op maat.

ik wil meer informatie

Contact

PERSPECTIEF WINDOWFILM
Hamstraat 5
5361 HA GRAVE
info@perspectiefglasfilm.nl
Algemeen: +31 24 3 54 19 54
Bas Sanders: + 31 6 13 653 922
KvK 09 125 432

Onze diensten

zonwerende folie
sunfilm rolgordijnen
veiligheidsfolie
privacy en decoratiefolie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram