Anti breuk folie

Anti breuk folie is een sterke en transparante folie die de glasruit versterkt en de scherven en splinters bijeen houden in geval van ruitbreuk. Meer weten? Scroll dan naar beneden.
Er zijn diverse soorten van anti-breuk folie mogelijk. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op?

In sommige gevallen is er een gebrek aan doorvalbeveiliging. Of u zoekt op inbraakgevoelige locaties naar extra veiligheid om uw bezittingen en inrichting te beschermen tegen ongewenst bezoek of vandalisme. Ook is het mogelijk dat uw hoogwaardige apparatuur/inventaris dusdanig beschadigt bij ruitbreuk, dat de herstelkosten nog hoger uitvallen dan alleen het vervangen van uw glas. Denk hierbij aan stuurhuizen en vitrines van winkels.

Anti breuk folie voor bedrijf en particulier

Anti breuk folie is een transparante folie die de glasruit versterkt. De sterke glasfolie van Perspectief Windowfilm houdt de scherven en glassplinters bijeen. De folie voorkomt de ruitbreuk niet, maar vertraagt de inbraak, waardoor het ongewenst bezoek afschrikt. Ook beschermt het tegen rondvliegende glassplinters, waardoor uw apparatuur en inventaris niet beschadigt bij mogelijke ongelukken. De anti-breuk folie zorgt ook voor doorvalbeveiliging.

– Verschillende diktes leverbaar, waardoor de veiligheidsklasse varieert
– Ook mogelijk in combinatie met zonwering of decoratieve doeleinden
– Doorvalbeveiligend
– Inbraakwerend
– Makkelijk te reinigen
– Inbraakvertragend
– Bij breuk scherfbindend
– Veel veiligheid tegen lage kosten!